Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.khntusg.com.ua/handle/123456789/8133
Title: Оптимальні поперечні перетини бурякової стружки для досягнення максимального ефекту процесу екстракції
Other Titles: Оптимальные поперечные сечения свекловичной стружки для достижения максимального эффекта процесса экстракции
Optimal cross sections of beet shavings to maximum effect of the extraction process
Authors: Люлька, О. М.
Коломієць, В. В.
Фабричнікова, І. А.
Люлька, А. Н.
Коломиец, В. В.
Фабричникова, И. А.
Liulka, O.
Kolomiets, V.
Fabrichnikova, I.
Issue Date: 2018
Publisher: ХНТУСГ
Citation: Люлька О. М., Коломієць В. В., Фабричнікова І. А. Оптимальні поперечні перетини бурякової стружки для досягнення максимального ефекту процесу екстракції. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 190 «Механізація сільськогосподарського виробництва». 2018. С. 311-317.
Series/Report no.: Вісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка;№ 190
Abstract: В роботі проаналізовані та обґрунтовані важливі результати, які вирішують актуальну науково-практичну задачу по поліпшенню показників якості бурякової стружки. Отримала подальший розвиток теорія утворення бурякової стружки введенням поняття зони ускладненої екстракції.
В работе проанализированы и обоснованы важные результаты, которые решают актуальную научно-практическую задачу по улучшению показателей качества свекловичной стружки. Получила дальнейшее развитие теория образования свекловичной стружки введением понятия зоны затрудненной экстракции.
The paper analyzes and substantiates important results that solve the actual scientific and practical problem of improving the quality of beet shavings. The theory of the formation of beet shavings has been further developed by introducing the concept of a hindered extraction zone.
URI: http://dspace.khntusg.com.ua/handle/123456789/8133
ISSN: 5-7987-0176X
Appears in Collections:Випуск 190: Механізація сільськогосподарського виробництва

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
46.pdf727,67 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.