Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.khntusg.com.ua/handle/123456789/4271
Title: Дослідження показників якості водно-жирової емульсії для хлібопекарного виробництва
Other Titles: Исследование показателей качества водно-жировой эмульсин для хлебопекарного производства
Investigation of quality induces of water-fatty emulsion for bakery production
Authors: Постнов, Г. М.
Червоний, В. М.
Челомбітько, В. О.
Постнова, О. М.
Постнов, Г. М.
Червоный, В. Н.
Челомбитько, В. А.
Постнова, О. Н.
Postnov, G.
Chervonyi, V.
Chelombitko, V.
Postnova, O.
Keywords: емульсія;ультразвук;хлібопекарне виробництво;змащення форм;якість;эмульсия;ультразвук;хлебопекарное производство;смазки форм;качество;emulsion;ultrasound;bakery production;lubrication of forms;quality
Issue Date: 2017
Publisher: ХНТУСГ
Citation: Постнов Г. М., Червоний В. М., Челомбітько В. О., Постнова О. М. Дослідження показників якості водно-жирової емульсії для хлібопекарного виробництва. Інженерія переробних і харчових виробництв. 2017. № 2(1). С. 71-74.
Series/Report no.: Інженерія переробних і харчових виробництв;№ 2(1)
Abstract: Було запропоновано використання ультразвукової обробки для процесу отримання водно-жирових емульсій, проведено дослідження щодо вивчення впливу ультразвукової обробки на його ефективність. За результати досліджень сформульовано напрямки застосування отриманої водно-жирової емульсії у хлібопекарній промисловості для змащення форм та поду.
Было предложено использование ультразвуковой обработки для процесса получения водно-жировых эмульсий, проведены исследования по изучению влияния ультразвуковой обработки на его эффективность. По результатам исследований сформулированы направления применения полученной водно-жировой эмульсии в хлебопекарной промышленности для смазки форм и пода.
It was proposed to use ultrasonic treatment for the process of obtaining water-fat emulsions, and to study the effect of ultrasonic treatment on its effectiveness. Based on the research results, the directions of application of the obtained water-fat emulsion in the baking industry for the lubrication of molds and pods are formulated.
URI: http://dspace.khntusg.com.ua/handle/123456789/4271
Appears in Collections:№ 2(1)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
журнал2(1)-71-74.pdf767,06 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.