Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.khntusg.com.ua/handle/123456789/4267
Title: Обгрунтування складу борошняних сумішей у виробництві безглютенових продуктів
Other Titles: Обоснование состава мучных смесей в производстве безглютеновых продуктов
The substance of the flexible mixture composition in the production of absolute products
Authors: Шаніна, О. М.
Мінченко, С. М.
Шанина, О. Н.
Минченко, С. М.
Shanina, O.
Minchenko, S.
Issue Date: 2017
Publisher: ХНТУСГ
Citation: Шаніна О. М., Мінченко С. М. Обгрунтування складу борошняних сумішей у виробництві безглютенових продуктів. Інженерія переробних і харчових виробництв. 2017. № 2(1). С. 63-67.
Series/Report no.: Інженерія переробних і харчових виробництв;№ 2(1)
Abstract: В статті досліджено вплив нетрадиційних видів сировини на біологічну цінність безглютенових парових хлібців. Встановлено збільшення вмісту лімітуючих амінокислот та зростання коефіцієнтів утлилітарності білка та збалансованості білка, а також індексу якості .
В статье исследовано влияние нетрадиционных видов сырья на биологическую ценность безглютеновых паровых хлебцов. Установлено увеличение содержания лимитирующих аминокислот и увеличение коэффициентов утилитарности белка и сбалансированности белка, а так же индекса качества белка.
The article investigates the influence of non-traditional types of raw materials on the biological value of gluten-free steam cereals. An increase in the content of limiting amino acids and an increase in the coefficients of protein solubility and protein balance, as well as the quality index, have been established.
URI: http://dspace.khntusg.com.ua/handle/123456789/4267
Appears in Collections:№ 2(1)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
журнал2(1)-63-67.pdf892,09 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.