Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.khntusg.com.ua/handle/123456789/4266
Title: Дослідження стану білково-протеїназного комплексу безглютенового тіста в присутності молочних білків
Other Titles: Исследование состояния белково-протеиназного комплекса безглютенового теста в присутствии молочных белков
Study the state of the proten complex gluten-free bread dough with milk proteins
Authors: Галясний, І. В.
Гавриш, Т. В.
Шаніна, О. М.
Галясный, И. В.
Гавриш, Т. В.
Шанина, О. Н.
Haliasny, I.
Gavrish, T.
Shanina, O.
Issue Date: 2017
Publisher: ХНТУСГ
Citation: Галясний І. В., Гавриш Т. В., Шаніна О. М. Дослідження стану білково-протеїназного комплексу безглютенового тіста в присутності молочних білків. Інженерія переробних і харчових виробництв. 2017. № 2(1). С. 58-63.
Series/Report no.: Інженерія переробних і харчових виробництв;№ 2(1)
Abstract: В роботі розглядається питання про можливі взаємодії між білковими макромолекулами безглютенових видів борошна та їх суміші на основі експериментальних досліджень молекулярно-масового розподілу білкових речовин. Проведений порівняльний аналіз змін фракційного складу білків борошняного тіста з різними видами борошняної сировини та рідких фаз.
В работе рассмотрен вопрос о возможных взаимодействиях между белковыми макромолекулами безглютеновых мучного сырья и их смесей на основе данных молекулярно-массового распределения белковых веществ. Проведен сравнительный анализ фракционного состава белков мучного теста с различными видами мучного сырья и жидкой фазы.
The article describes the impact of possible interactions between the protein macromolecules of gluten-free flours and their mixtures. Based on experimental data, it was counted the molecular weight of various proteins. Also the comparative analysis of changes in the fractional composition of the flour dough proteins with a different liquid phase and different types of flour was carried out.
URI: http://dspace.khntusg.com.ua/handle/123456789/4266
Appears in Collections:№ 2(1)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
журнал2(1)-58-63.pdf1,42 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.