Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.khntusg.com.ua/handle/123456789/4256
Title: Вивчення основних показників якості паст закусочних на основі сиру кисломолочного нежирного
Other Titles: Изучение основных показателей качества паст закусочных на основе творога нежирного
Study of the main indicators of quality of the paste snacks dased on low-fat curd
Authors: Гурський, П. В.
Гурский, П. В.
Gurskyі, P.
Issue Date: 2017
Publisher: ХНТУСГ
Citation: Гурський П. В. Вивчення основних показників якості паст закусочних на основі сиру кисломолочного нежирного. Інженерія переробних і харчових виробництв. 2017. № 2(1). С. 22-27.
Series/Report no.: Інженерія переробних і харчових виробництв;№ 2(1)
Abstract: У статті наведено результати досліджень основних органолептичних, мікробіологічних та токсикологічних показників нової продукції, надано характеристику показників якості і визначено інтегральний показник якості паст закусочних на основі сиру кисломолочного нежирного.
В статье приведены результаты исследований основных органолептических, микробиологических и токсикологических показателей новой продукции, охарактеризованы показатели качества и определен интегральный показатель качества паст закусочных на основе творога нежирного.
The article presents the results of studies of the main organoleptic, microbiological and toxicological indicators of new products, the quality indexes are characterized and the integral index of the quality of paste snacks based on low-fat curd is determined.
URI: http://dspace.khntusg.com.ua/handle/123456789/4256
Appears in Collections:№ 2(1)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
журнал2(1)-22-27.pdf926,3 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.