Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.khntusg.com.ua/handle/123456789/4254
Title: Вплив режимів сушіння на якість крупів підвищеної харчової цінності
Other Titles: Влияние режимов сушки на качество круп повышенной пищевой ценности
Effect of drying regimes on the quality of grown foods of high nutritional value
Authors: Дугіна, К. В.
Шаніна, О. М.
Дугина, К. В.
Шанина, О. Н.
Dugina, K. V.
Shanina, O. N.
Keywords: крупи підвищеної харчової цінності;концентрати тваринних білків;сушіння;лом;мікротріщини
Issue Date: 2017
Publisher: ХНТУСГ
Citation: Дугіна К. В., Шаніна О. М. Вплив режимів сушіння на якість крупів підвищеної харчової цінності. Інженерія переробних і харчових виробництв. 2017. № 2(1). С. 14-17.
Series/Report no.: Інженерія переробних і харчових виробництв;№ 2(1)
Abstract: В статті приведені результати аналізу якості крупів підвищеної харчової цінності залежно від температури сушіння та вмісту концентратів тваринних білків. Встановлено, що додавання концентратів тваринних білків сприяє зміцненню структури крупів підвищеної харчової цінності та знижує вміст лому. Визначено, що оптимальною температурою сушіння крупів підвищеної харчової цінності є 60⁰С.
В статье приведены результаты анализа качества круп повышенной пищевой ценности в зависимости от температуры сушки и наличия концентратов животных белков. Установлено, что внесение концентратов животных белков способствует укреплению структуры круп повышенной пищевой ценности и снижает количество лома. Определено, что оптимальной температурой сушки круп повышенной пищевой ценности является 60⁰С.
The article presents the results of analysis of the quality of cereals of high nutritional value, depending on the drying temperature and the presence of animal protein concentrates. It has been established that the addition of animal protein concentrates helps to strengthen the structure of high-nutritional value cereals and reduces the amount of scrap. It has been determined that the optimum drying temperature of the gourds of elevated nutritional value is 60 ° C.
URI: http://dspace.khntusg.com.ua/handle/123456789/4254
Appears in Collections:№ 2(1)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
журнал2(1)-14-17.pdf754,22 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.