Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.khntusg.com.ua/handle/123456789/4224
Title: Дослідження харчової цінності фаршу для формування раціону військовослужбовців
Other Titles: Исследование пищевой ценности фарша для формирования рациона военнослужащих
Study of the nutritional value of stuffing for the formation of the soldiers diet
Authors: Крамаренко, Д. П.
Гіренко, Н. І.
Крамаренко, Д. П.
Гиренко, Н. И.
Kramarenko, D. P.
Hirenko, N. I.
Issue Date: 2016
Publisher: ХНТУСГ
Citation: Крамаренко Д. П., Гіренко Н. І. Дослідження харчової цінності фаршу для формування раціону військовослужбовців. Інженерія переробних і харчових виробництв. 2016. № 1(2). С. 80-85.
Series/Report no.: Інженерія переробних і харчових виробництв;№ 1(2)
Abstract: Стаття присвячена дослідженню харчової цінності нового фаршу з водоростевою добавкою для формування раціону військовослужбовців. У статті наведені органолептичні і фізико-хімічні показники нового фаршевого напівфабрикату, зроблена порівняльна оцінка його харчової цінності з існуючими аналогами.
Статья посвящена исследованию пищевой ценности нового фарша с водорослевой добавкой для формирования рациона военнослужащих. В статье приведены органолептические и физико-химические показатели нового фаршевого полуфабриката, сделана сравнительная оценка его пищевой ценности с существующими аналогами.
The article is devoted to study the nutritional value of a new stuffing with algae additive for the formation of the soldiers diet. The article presents the organoleptic and physico-chemical parameters of the new stuffing mix, made a comparative assessment of its nutritional value with existing analogues.
URI: http://dspace.khntusg.com.ua/handle/123456789/4224
Appears in Collections:№ 1(2)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
журнал1(2)-80-85.pdf665,82 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.