Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.khntusg.com.ua/handle/123456789/4194
Title: Технологія пасти закусочної емульсійного типу з використанням сиру кисломолочного нежирного
Other Titles: Технология получения паст деликатесных на основе обезжиренного творога
Technology pastes snack emulsion type with cheese low-fat dairy
Authors: Гурський, П. В.
Гурский, П. B.
Gursky, P. V.
Issue Date: 2016
Publisher: ХНТУСГ
Citation: Гурський П. В. Технологія пасти закусочної емульсійного типу з використанням сиру кисломолочного нежирного. Інженерія переробних і харчових виробництв. 2016. № 1(2). С. 18-22.
Series/Report no.: Інженерія переробних і харчових виробництв;№ 1(2)
Abstract: Розроблено технологію паст закусочних на основі сиру кисломолочного нежирного. Досліджено фактори, які впливають на структуру продукту та механізми їх регулювання. Визначено рецептурний склад та основні параметри технологічного процесу виробництва паст.
Разработана технология паст закусочных на основе творога нежирного. Исследованы факторы, которые влияют на структуру продукта и механизмы их регулирования. Определены рецептурный состав и основные параметры технологического процесса производства паст.
The technology-based pasta snack cheese low fat dairy. The factors affecting the product structure and mechanisms of their regulation. Determined prescription composition and the basic parameters of the process of production of pastes.
URI: http://dspace.khntusg.com.ua/handle/123456789/4194
Appears in Collections:№ 1(2)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
журнал1(2)-18-22.pdf640,22 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.