Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.khntusg.com.ua/handle/123456789/4191
Title: Визначення складу безглютенової борошняної сировини в технології бездріжджового хліба
Other Titles: Определение состава безглютеновой мучные сырья в технологии бездрожжевого хлеба
Definitions of raw materials gluten-free flour in technology unleavened bread
Authors: Шаніна, О. М.
Гавриш, Т. В.
Галясний, І. В.
Шанина, О. Н.
Гавриш, Т. В.
Галясний, И. В.
Shanina, O. M.
Gavrish, T. V.
Halyasnyy, I. V.
Keywords: целіакія;безглютенове борошно;бездріжджовий хліб;якість хліба;целиакия;безглютеновая мука;бездрожжевой хлеб;качество хлеба;celiac disease;gluten-free flour;non-yest bread;bread quality
Issue Date: 2016
Publisher: ХНТУСГ
Citation: Шаніна О. М., Гавриш Т. В., Галянсний І. В. Визачення складу безглютенової борошняної сировини в технології бездріжджового хліба. Інженерія переробних і харчових технологій. 2016. № 1(2). С. 8-12.
Series/Report no.: Інженерія переробних і харчових виробництв;№ 1(2)
Abstract: Досліджено теоретичні аспекти для обґрунтування технології бездріжджового безглютенового хліба та вивчено вплив різної безглютенової борошняної сировини на органолептичні та фізико-хімічні показники якості хліба
Исследованы теоретические аспекты для обоснования технологии бездрожжевого безглютенового хлеба и изучено влияние различного безглютенового мучного сырья на органолептические и физико-химические показатели качества хлеба
The theoretical aspects for justification of the technology of non-yeast gluten-free bread were studied. It was also examined the effect of different gluten-free flour raw materials on the organoleptic and physical-chemical indicators of bread quality
URI: http://dspace.khntusg.com.ua/handle/123456789/4191
Appears in Collections:№ 1(2)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
журнал1(2)-8-12.pdf683,18 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.