№ 1(1) Главная страница коллекции Просмотр статистики

Просмотр
Подпишитесь на эту коллекцию, чтобы ежедневно получать уведомления по электронной почте о новых добавлениях RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Ресурсы коллекции (Сортировка по Даты сохранения в по убыванию порядке): 1 по 20 из 22
Дата выпускаНазваниеАвтор(ы)
2016Використання пересмаженої соняшникової олії для біосинтезу мікробного полісахариду етаполануІвахнюк, М. О.; Вороненко, А. А.; Пирог, Т. П.; Иванюк, Н. А.; Ivanyuk, N. A.; Voronenko, A. A.
2016Дослідження можливості використання нетрадиційної сировини в рецептурах пиваМельник, І. В.; Гнатовська, Д. О.; Мельник, И. В.; Гнатовская, Д. А.; Melnik, I. V.; Gnatovskaya, D. A.
2016Перспективы актуализации сегментирования национального рынка сухого картофеляПрядко, О. Н.; Прядко, О. М.; Pryadko, O. N.
2016Антиадгезивные свойства поверхностно-активных веществ nocardia vaccinii IMB B-7405, синтезированных в различных условиях культивированияНикитюк, Л. В.; Nikitiuk, L. V.
2016Технологічні аспекти розробки технології закусочних самбуків спеціального призначенняМостова, Л. М.; Мостовая, Л. Н.; Mostovay, L. M.
2016Гідродинамічне обладнання для технологічних процесів виготовлення рідких кормівУмінський, С. М.; Псіліца, Б. В.; Уминский, С. М.; Пcилица, Б. В.; Uminsky, S.; Psilitsa, B.
2016Дослідження технологічних схем при підготовці молока для виробництва сируМогутова, В. Ф.; Машкін, М. І.; Богомолов, О. В.; Денисенко, С. А.; Токолов, Ю. І.; Машкин, М. И.; Богомолов, А. В.; Токолов, Ю. И.; Mohutova, V. F.; Mashkin, M. I.; Bogomolov, A. V.; Denisenko, S. A.; Tokolov, Y. I.
2016Розроблення схеми очищення клеровки тростинного цукру-сирцю із застосуванням додаткових реагентівРоманченко, Н. М.; Гусятинська, Н. А.; Гусятинская, Н. А.; Romanchenko, N. M.; Husyatyn, N. A.
2016Дослідження впливу олії рафінованої на реологічні характеристики сирної пастиГурський, П. В.; Перцевий, Ф. В.; Бідюк, Д. О.; Гурский, П. В.; Перечный, Ф. В.; Бидюк, Д. А.; Gursky, P.; Perechnuy, F.; Bidyuk, D.
2016Рентгеноструктурний аналіз пасти закусочної на основі сиру кисломолочного нежирногоГурський, П. В.; Гурский, П. В.; Gursky, P.
2016Обгрунтування параметрів секційного транспортеру коноплежаткиГридякін, В. О.; Маринченко, Є. О.; Гридякин, В. О.; Маринченко, Е. О.; Gridyakin, V.; Marincxenko, E.
2016Оценка величины давления на элементы пресс-формы пресса СМС294Бондарь, С. В.; Лавинский, Д. В.; Лукьянов, И. М.; Хавин, В. Л.; Бондар, С. В.; Лук'янов, І. М.; Хавін, В. Л.; Bondar, S. V.; Lavinskii, D. V.; Lukyanov, I. M.; Havin, V. L.
2016Повышение эффективности сепарации зерновых смесейБогомолов, А. В.; Мырадов, Д. М.; Богомолов, О. В.; Мирадов, Д. М.; Bogomolov, A. V.; Myradov, D. M.
2016Влияние ксантановой камеди на свойства «муки безбелковой»Цуканова, Е. С.; Кучерук, З. И.; Кучерук, З. I.; Tsukanov, E. S.; Kucheruk, Z. I.
2016Використання біологічного потенциалу гречишної лузги в харчових технологіяхПостнова, О. Н.; Postnova, O. M.
2016Технологія мармеладу желейного з рослинними добавкамиТуз, Н. Ф.; Артамонова, М. В.; Tuz, N. F.; Artamonov, M. V.
2016Магнітна обробка – гарантія якості спиртуПопова, В. М.; Боровікова, Н. О.; Popova, V. M.; Borovіkova, N. O.
2016Аналіз процесу сушіння яблучної сировини і механізм її переробкиСтрельченко, Л. В.; Дубковецький, І. В.; Бандуренко, Г. М.; Малежик, І. Ф.; Стрельченко, О. В.; Дубковецький, И. В.; Бандуренко, М.; Малежик, И. Ф.; Strelchenko, O. V.; Dubkovetskyy, I. V.; Bandurenko, M.; Malezhik, I. F.
2016Континуальна трьохпараметрична модель руху зерносуміші по плоскому віброрешетуОльшанський, В. П.; Бурлака, В. В.; Ольшанский, В. П.; Olshanskyy, V. P.; Burlaka, V. V.
2016Табличний спосіб визначення пористості в шарі зерносуміші на плоскому віброрешетіОльшанський, В. П.; Ольшанський, О. В.; Ольшанский, В. П.; Ольшанский, С. В.; Olshanskyy, V. P.; Olshanskyy, S. V.
Ресурсы коллекции (Сортировка по Даты сохранения в по убыванию порядке): 1 по 20 из 22