Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.khntusg.com.ua/handle/123456789/17896
Title: Застосування порошку з паприки в якості допоміжної сировини при виробництві хліба
Authors: Різак, М. Ю.
Лавренко, С. О.
Каращук, Г. В.
Issue Date: 2021
Publisher: Харків: ХНТУСГ
Citation: Різак М. Ю., Лавренко С. О., Каращук Г. В. Застосування порошку з паприки в якості допоміжної сировини при виробництві хліба. Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції "Молодь і технічний прогрес в АПВ". Інноваційні розробки в аграрній сфері. Том 2. 17-18 травня 2021 р. Харків: ХНТУСГ, 2021. С. 456-458.
URI: http://dspace.khntusg.com.ua/handle/123456789/17896
Appears in Collections:Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції "Молодь і технічний прогрес в АПВ". Інноваційні розробки в аграрній сфері. Том 2

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Матеріали МНПК_2021-458-460.pdf486,25 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.