Матеріали XX Міжнародної науково-практичної конференції “Сучасні напрямки технології та процесів переробних і харчових виробництв”, 8 листопада 2019 р. : [51] Collection home page

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 51
Issue DateTitleAuthor(s)
2019Кормові суміші для сільськогосподарських тваринШаповаленко, О. І.; Янюк, Т. І.; Кожевнікова, М. І.; Кожевнікова, М. І.
2019The effects of high pressure processing on the meat and meat productsYan-ping Li; Sukmanov, Valerii; Ma Hanjun
2019Effect of ultrafine grinding on functional properties of soybean by-productsFang Wang; Sukmanov, Valerii; Jie Zeng
2019Вплив поліпшувачів на швидкость випаровування вологи з тіста на основі рисового борошнаШаніна, О. М.; Боровікова, Н. О.; Гавриш, Т. В.; Дугіна, К. В.; Фейзопуло, О. Е.
2019Вплив молочно-білкового концентрату сколотин на якість безглютенових кексівЮдіна, Т. І.; Безрученко, О. М.; Кравченко, Т. В.
2019Технологія заморожених десертів з використаннм кріотехнологійМедведєва, А. О.; Антонюк, І. Ю.
2019Розроблення нових технологій борошняних стравКочерга, В. І.
2019Додатковий корм під час дресирування собакШакула, О. О.; Новікова, В. Є.; Піх, Л. О.
2019Перспективи використання амарантового борошна в технології безглютенових борошняних кондитерських виробівПостнова, О. М.; Полковніченко, Т. М.
2019Переваги використання безвідходної технології переробки ставкової рибиПостнов, Г. М.; Червоний, В. М.; Старков, В. О.
2019Використання ультразвуку в технологіях переробки дикорослої сировиниЧервоний, В. М.; Сємікоз, К. Е.; Афукова, Н. О.
2019Processing of hull-less barley and naked oats into food productsSots, S.; Kustov, I.
2019Напрямки безвідходних технологій виробництва плодово-ягідної продукціїГузенко, В. В.; Дмитревський, Д. В.
2019Дослідження впливу борошна з зерна гібриду високоцукрової кукурудзи на властивості бісквітного напівфабрикатуПостнова, О. М.; Гагін, І. О.
2019Технологічні властивості зерна пшениці озимої залежно від сортових особливостей та умов зберіганняПузік, Л. М.; Ткаченко, А. С.
2019Особливості вилучення зародку зерна кукурудзиРибчинський, Р. С.
2019Роботизація переробної та харчової промисловостіМітяшкіна, Т. Ю.
2019Щодо питання зменшення пошкоджень зернівок при роботі норійЛук'янов, І. М.; Шмуляк, А. В.; Парненко, О. В.
2019Регулювання натяжного зусилля зернових стрічкових норійЛук'янов, І. М.; Годуненко, М. Ю.; Короленко, О. Г.
2019Особливості структурних деформацій шару зернових матеріалів і їх вплив на опір зрушенняБогомолов, О. В.; Лук'янов, І. М.; Кісь-Коркіщенко, Л. В.
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 51